job Blogg

En Hub for Non-financial Risk

Etter et kurs i operasjonell risikostyring med Elena Pykova i 2022, ble det dannet en Operasjonell Risiko-Hub, en møteplass for erfaringsdeling for de som jobber med operasjonell risikostyring.

IIA Norge har også et eget nettverk for risikostyring, så da foreningen fikk forespørsel fra det operasjonelle risikomiljøet (Non-Financial Risk Hub) om å bli en del av IIA Norge, ble de tatt i mot med åpne armer.

Den 17. oktober samlet det operasjonelle risikomiljøet seg for sitt første møte over sommeren, en begivenhet som markerte et betydningsfullt skritt, ettersom miljøet nå er en del av IIA Norges Nettverk Risikostyring. 26 operasjonelle risikoentusiaster var invitert til møtet, hvor også generalsekretær Ellen Brataas informerte om foreningen og leder av risikonettverket, Martin Stevens, fortalte om nettverkets planer for kommende periode.

Høydepunktet for møtet var en presentasjon fra Chika Okoli, et fremtredende medlem av gruppen, om temaet «Addressing Cyber Resilience Beyond Compliance.» Mr. Okoli delte to lenker for ytterligere informasjon og fremtidige henvendelser om dette emnet:

www.linkedin.com/pulse/exploring-eu-dora-context-broad-cyberresilience-chika-o-/

www.linkedin.com/pulse/my-take-aways-from-iia-deloitte-dora-lunch-briefing-chika-o-

Vi er glade for å kunngjøre at det operasjonelle risikomiljøet har planlagt sitt neste møte den 5. desember 2023 kl. 17:00 CET. Temaet for økten vil være «Quantitative Assessment Platform,» presentert av Alexander Serdyuk og Bo Thygesen fra ACI Denmark. Hvis du ønsker å delta, kan du registrere deg via denne lenken: https://lnkd.in/eiB8wUJv. Ta gjerne kontakt med Michael Ismail Kilic på michael.ismail.kilic@dnb.no dersom du vil ta del i våre møter på Teams eller fysisk.