Årskonferansen 2018

Nå er konferanseprogrammet klart. Et spennende program og noen fine maidager i Bergen burde være en uslåelig kombinasjon. Meld deg på først som sist, så er du sikker på at du har gjort det.

Internal Audit in the Age of Disruption

A challenge for internal audit executives is to perceive disruptions in their true form. Recognizing what is coming and providing insight to the organization on how to harness disruptive power is truly valuable.

Human Rights Due Dilligence – Forventninger og praksis

De internasjonale menneskerettighetene er tatt inn i en rekke standarder for ansvarlig forretningsførsel for næringslivet. Nasjonalt og internasjonalt er det avdekket flere saker hvor sårbare mennesker blir utnyttet. Dette viser at Human Rights Due Dilligence stadig er aktuelt.

Gull og grønne Apple

Når Apple lanserer nye produkter venter elektronikkentusiaster verden over i spenning. Men hvem fikk med seg lanseringen av roboten Liam i 2016?

Reisebrev fra toppmøte i Panama

IIAs strategiske toppmøte, Global Council, er nå avholdt i Panama. Utsendinger fra 85 land deltok og Norge var på plass og fremmet våre synspunkter i strategidiskusjonene.

Har du lyst å være tillitsvalgt i foreningen?

Nominasjonskomiteen har startet arbeidet med å identifisere kandidater til foreningens komiteer og nettverk for neste periode. Brenner du for spesielle områder eller har lyst å påvirke fremtidige aktiviteter i foreningen?