job Vacancies

Spesialrådgiver – Internrevisjon

Employeer

Norges Bank

Job Title

Spesialrådgiver – Internrevisjon

Location

Oslo

Duration

Fulltid

Contact Information

Jan Thomsen Chief Audit Officer

Address

958 21 742

Application deadline

31.07.2022

Beskrivelse

Vil du bidra til effektiv styring og kontroll i en av Norges viktigste samfunnsaktører?

Internrevisjonen spiller en viktig rolle i å støtte Norges Banks hovedstyre og dets revisjonsutvalg i oppfølging av bankens virksomhet. Banken er i en rivende utvikling, både med hensyn til digitale betalingsformer og forvaltning av et av verdens største fond, samt distribuerte digitale arbeidsformer. Gjennom uavhengige vurderinger og råd om bankens virksomhetsstyring, risikostyring og internkontroll, vil du få en unik mulighet til å bidra til at banken løser sine samfunnsoppdrag på en god måte.

Internrevisjonen består av syv engasjerte og faglig dyktige medarbeidere. Vi har også en samarbeidsavtale med et internasjonalt konsulentselskap, som gir oss tilgang på bred kompetanse.

Arbeidsoppgaver

Du vil være en ressurs og pådriver for videreutvikling av avdelingens strategi og faglige kompetanse.

Du vil også:

  • lede utfordrende prosjekter basert på grundige risikovurderinger
  • sørge for å være løpende oppdatert om aktivitet og utvikling i virksomheten
  • være en aktiv bidragsyter i alle internrevisjonens leveranser, herunder periodisk rapportering til hovedstyret/revisjonsutvalget og ad-hoc rådgivning

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som har relevant erfaring fra prosjektgjennomføring. Du evner å lede, koordinere og motivere i rollen som prosjektleder og har spesifikk erfaring innen fagområder som internrevisjon, risikostyring, virksomhetsstyring, kvalitetsstyring, IT-revisjon, informasjonssikkerhet mv., gjerne fra konsulentvirksomhet. 

I tillegg ønsker vi at du:

  • Har høyere relevant utdanning på masternivå innen f.eks. økonomi, finans, revisjon, teknologi, informasjonssikkerhet mv.
  • Har erfaring fra internkontrollprosjekter gjerne innen kapitalforvaltning, bank, finans eller IT
  • Behersker norsk og engelsk som arbeidsspråk, skriftlig og muntlig 

Spesielle krav
For stillingen kreves tilfredsstillende vandel, ordnet privatøkonomi og sikkerhetsgodkjenning etter Norges Banks regelverk. Politiattest kreves fremlagt. Utdannelse og arbeidserfaring vil bli verifisert. Den som ansettes må i tillegg kunne sikkerhetsklareres på nivå HEMMELIG etter sikkerhetsloven. 

Personlige egenskaper

Du har evne til å presentere og kommunisere på en konstruktiv og tydelig måte. Vi ser etter deg som har forretningsforståelse og gjennomføringskraft, er selvstendig og grundig. Du evner å navigere i en kompleks organisasjon og oppnå gjennomslag i et sterkt fagmiljø. I tillegg det viktig at du er analytisk, strukturert og har gode samarbeidsevner.

Vi tilbyr

Hos oss vil du få en selvstendig stilling med høy grad av ansvar i en virksomhet med et viktig samfunnsoppdrag. Engasjerte og faglig dyktige kolleger sørger for et inkluderende og godt arbeidsmiljø med fokus på samarbeid og kunnskapsdeling. Det er gode muligheter for utvikling – både faglig og personlig.
 
Vi har flere gode sosiale og sportslige tilbud til våre ansatte. Du får tilgang på ferieboliger i Norge og i utlandet, og i tillegg har vi gode treningsfasiliteter på kontoret. Vi har blant annet treningsrom og egen squashbane! Vi har også et godt sosialt miljø med en rekke ulike aktiviteter du kan være med på – alt fra kunst, til sport og mat og drikke. 

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og svært gode pensjons- og forsikringsordninger.