job Nettverksmøte

Webinar: Risiko Roundtable – Styrets rolle i en tid der risikobildet er i konstant endring

I dette webinaret får vi besøk av tidligere konsernsjef i DNB, Rune Bjerke og KPMGs styreekspert, Carl Christian Christensen.

I webinaret vil Carl Christian gi en overordnet gjennomgang av endringer i styrets rolle og ansvar, før vi går over i en samtale med Rune om hvordan dette preger styrearbeidet i praksis. Vi vil også belyse beste praksis ift. hvordan styrer kan tilnærme seg risiko langs ulike dimensjoner på en verdiøkende måte i samspill med administrasjonen.

Rune Bjerke har bred erfaring som næringslivsleder, samfunnsøkonom og tidligere politiker. Bjerke har vært styremedlem i blant andre Tomra Systems, Renewable Energy Corporation, TrygVesta, Tryg Forsikring, Storebrand, Statoil, Energibedriftenes landsforening, Finansnæringens Hovedorganisasjon og Finansnæringens Fellesorganisasjon. I dag er Bjerke styremedlem i Norsk Hydro, styreleder i Vipps og styrenestleder i Fremtind Forsikring, samt foreslått som styreleder i Wallenius Wilhelmsen.

Carl Christian Christensen leder KPMGs tjenesteområde for bærekraft (ESG Advisory) i tillegg til å være sentral i KPMGs styrepraksis og programdirektør for Styreprogrammet ved NHH.

Nettverksmøte påmelding