job B) Påbyggingskurs

Lær å håndtere varslingssaker – og menneskene involvert

Vi inviterer nok en gang til praktisk kurs i ledelsen og varsling med to eksperter innen feltet:

Erling Grimstad, advokat og spesialist på granskning og compliance, tidligere leder av Økokrim
Lisa Wade, mangeårig bedriftsrådgiver med bakgrunn bl.a. fra McKinsey, forfatter av flere bøker innen arbeidsliv og ledelse

Kurset vil gi en konkret veiledning i hvordan varsling skal saksbehandles i tillegg til en innføring i hvordan slike saker påvirker enkeltmennesker og organisasjoner. Det blir et variert og engasjerende program med casearbeid og eksempler fra virkeligheten.

Lenke til Erling Grimstads blogg om varsling: https://www.governance.no/blogg/categories/varsling

Lenke til Lisa Wades podkast om varsling: https://play.acast.com/s/snakkomjobb

Forelesere

Erling Grimstad

Erling Grimstad

Advokat

Erling er en av de mest erfarne rådgiverne i Norden innen forebygging og gransking av økonomisk kriminalitet. Erling er mye brukt til opplæringstiltak og han er en erfaren foredragsholder innenfor temaer som forretningsetikk, dilemmatrening, hvitvasking, korrupsjon og håndtering av saker om regelbrudd i virksomheter. Erling var den første i Norge som startet granskings- og varslingstjenester.

Lisa Wade

Lisa Wade

Selvstendig næringsdrivende

Lisa arbeider med leder- og organisasjonsutvikling – og har 21 års erfaring som konsulent fra McKinsey, The Performance Group og sitt eget selskap. De siste årene har har hun hatt en særskilt interesse for varsling og ledelse i støy og hva det gjør med enkeltmenneskene.

Kurspåmelding