job Fordypning

Navigering i KI-labyrinten: Hva bør kontrollfunksjoner tenke på i møte med Kunstig Intelligens?

Finansnettverket i IIA Norge er stolt over å presentere et spennende halvdagsseminar som dykker inn i verdenen av kunstig intelligens (AI) og maskinlæring, og hvordan disse transformative teknologiene kan påvirke kontrollfunksjoner i både offentlig og privat sektor, med hovedfokus på finans.

Ulike foredragsholdere vil presentere forskjellige bruksområder som er i bruk i forskjellige selskaper i dag, inkludert bruk av generativ kunstig intelligens (ChatGPT) i kontrollfunksjoners etterlevelsesarbeid. Det planlegges en strukturert erfaringsutveksling i løpet av seminaret. Målsetningen til seminaret er å gi deg verdifull innsikt og verktøy for å forstå og håndtere de stadig mer komplekse utfordringene og mulighetene som disse teknologiene bringer med seg.

Formål

Formålet med seminaret er å gi deltakerne innsikt i hva AI og maskinlæring egentlig er, hvordan bedrifter aktivt utnytter dem, og hvilke muligheter og risikoer som følger med. Vi vil utforske hvordan kontrollfunksjonene kan tilpasse seg denne teknologirevolusjonen og effektivt vurdere risikoer knyttet til AI og maskinlæring i prosjekter og drift.

Agenda

  1. Introduksjon til AI og Maskinlæring ved Magnus Wiestad Buch Fagspesialist Maskinlæring og Kunstig Intelligens fra KPMG
  2. Bruk av AI og Maskinlæring i praksis med casestudier fra ulike sektorer. Her kommer Morten Gustavsen som er leder for Advanced Analytics for Sparing & Investering i DNB til å fortelle om reelle bruksområder i DnB.
  3. Bruk av ChatGPT i compliancearbeidet med fokus på kontrollfunksjoner – Carine Lindman-Johannesen fra Lindman Advokatfirma AS
  4. Ansvar og revisjon – Eirik Andreassen fra Digital Norway og Eivind Gimse fra EY
  5. Diskusjon og erfaringsutveksling

Målgruppe

Dette seminaret henvender seg til ansatte i kontrollfunksjoner med et spesielt fokus på finansbransjen. Innholdet i seminaret vil være relevant for offentlig virksomhet og privat virksomhet utenfor finansbransjen.

Meld deg på og bli med oss i en utforskning av hvordan AI og maskinlæring endrer kontrollfunksjonenes landskap.

Vedlikeholdspoeng/CPE

Du får 3,5 poeng for å delta på dette seminaret.

Tid og sted

29. november kl 8:30 til 12 (registrering og kaffe fra klokken 8.00)
KPMG huset på Majorstua i Oslo. KUN FYSISK DELTAKELSE MULIG!

Denne aktiviteten har gått ut