job Nettverksmøte

Digitalt roundtable: Muligheter og sårbarhet på hjemmekontor

Hvordan holde på engasjement og sikre effektivt samarbeid når kontoret er flyttet hjem? Hva betyr den digitale arbeidsplassen for delingskultur, læring og ledelse? I dette foredraget får du innsikt i muligheter og sårbarheter når store deler av arbeidshverdagen er flyttet til digitale flater, i tillegg til noen konkrete tips til hvordan du lykkes på hjemmekontoret.

Torunn Gaasemyr er statsviter og seniorrådgiver i Digitaliseringsdirektoratet. Hun har bakgrunn som forretningsrådgiver i IT-bransjen, og har flere års erfaring med prosjekt- og endringsledelse, og innføring og adopsjon av samhandlingsløsninger i offentlig og privat sektor. Hun trives best i grensesjiktet mellom mennesker og teknologi, og brenner for digitalisering som hjelpemiddel for et inkluderende samfunn med helhetlige offentlige tjenester som er lett å ta i bruk.

I tillegg vil Sigrid Engen, daglig leder i Arbeidsmiljøsenteret, dele sine refleksjoner rundt hvordan arbeidsmiljøet påvirkes av at kontoret er flyttet hjem. Hennes innlegg vil ta for seg både psykososiale og praktiske forhold som arbeidsgivere og ansatte bør tenke på, både i en midlertidig setting og når fremtidens arbeidshverdag skal defineres.

Velkommen til faglig diskusjon og erfaringsutveksling!

Denne aktiviteten har gått ut